loader
Foto

Sărbătorile-n Banat!

De Crăciun, Felicia Stoian şi Tiberiu Ceia v-au aşteptat la “Gazda de omenie” cu “Sărbătorile-n Banat”!

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste
Cântecul de acasă

Ediția din 26 decembrie este disponibilă online pe TVR+.

Ediția din 27 decembrie este disponibilă online pe TVR+.

Colindăm şi cântăm de Crăciun împreună cu cete de colindători din Maramureş, Timiş - Corul Barbatesc al Scolii de Arte Timişoara, coordonat de Carmen Popovici Dumbrava, Dubaşii din Brăneşti dar şi ansamblurile Izvoraşul din Buziaş – Timiş, Liliac de la Ponoare – Mehedinţi, Plaiurile Dornelor – Suceava.

În cele două ediţii speciale realizate de TVR Timişoara vor răsuna şi cantece populare aduse în dar de tineri interpreţi din Maramureş, Bucovina şi Banat: Diana Cârlig, Ancuţa Timiş, Titiana Mihali, Oana şi Raluca Stanca, Ioan Alexandrescu, Sebastian Râmneanţu şi solisti ai ansamblului Izvoraşul din Buziaş: Ramona Ilieşi Drăgan, Ramona Torzan Gomboş, Nelu Blidariu, Liliana Savu Badea.

Îndrăgiţii interpreţi Maria Didraga, Zorica Savu, Niculina Stoican, Adrian Stanca şi Petrică Miulescu Irimică vor încununa „Sărbătorile-n Banat”!

Edițiile speciale "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 sâmbătă 26.12.2015 și duminică 27.12.2015 de la ora 18.00, iar pe TVR Timișoara vineri 25.12.2015 de la ora 20.00, cu reluare sâmbătă 26.12.2015 de la ora 11.30 și duminică 27.12.2015 de la ora 19.00, cu reluare luni 28.12.2015 de la ora 10.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


1:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

2:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara