loader
Foto

Aer de vacanță la "Sarea în bucate" | VIDEO

Ce ziceți de niște jumări de pește ori o ciorbă de pește sau niște inele de ceapă pane? La "Sarea în bucate" puteți să revedeți o ediție în care Uică Mihai propune un meniu ca pe plaja de nisip de la Ghioroc, la doar câțiva kilometri de Arad.

 

Sarea în bucate - România în bucate

Pe plaja de nisip de la Ghioroc aproape 10.000 de turiști vin să își petreacă weekend-urile, în timpul verii.

Aici am întâlnit și cel mai tânăr manager de restaurant, Flore Rab. Are doar 20 de ani și ține în mână un restaurant cu o terasă impresionantă.

În această ediție Sarea în bucate, Uica Mihai gătește cu Flore pește din balta de la Ghioroc! Ciorba de pește ca la Dunăre, jumări de crab și inele de ceapă pane fac cinste meniului nostru.

 

16:00 Cântecul de acasă

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara