loader
Foto

"Sarea în bucate" se ia după mirosul cazanului de răchie

Căzănar de serviciu e Nicolae Bondea din Miniș, județul Arad.

 

Veronica Mihoc
Sarea în bucate - România în bucate

În acest episod, Sarea în bucate se ia după mirosul cazanului de răchie.

Frigem celebra tescovină, servită în vremea imperiului la slugi după ce se făcea vinul.

Căzănar de serviciu e Nicolae Bondea din Miniș, județul Arad care ne tratează domnește. Pe Nicu l-am cunoscut la o filmare în sat. Ne-a spus că urmează să frigă răchia. Dar cel mai tare ne-a impresionat felul în care ne povestea despre emisiunea Sarea în bucate.

La un așa fan, nu poți să îi răspunzi decât trecându-i pragul și bine am făcut, căci am descoperit o familie extraordinară. Nicolae ne-a povestit despre secretele tescovinei. Laura ne-a făcut tocană de mistreț iar uica Mihai a bătut icrele de la un crap mare de 10 kg. Ajutor de nădejde a fost Maria, fetița lor de 5 ani.

Cheamă-ți prietenii și savurează povestea lor!

Emisiunea "Sarea în Bucate" se difuzează la TVR Timișoara sâmbătă 20.10.2018 de la ora 18.30 (cu reluare duminică 21.10.2018 de la ora 12.30 și marți 23.10.2018 de la ora 21.00).

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Ulterior, emisiunea poate fi vizionată și mai jos.



7:30 Actual Regional (R)

(Reluare)

9:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara