loader
Foto

Sava Negrean Brudașcu revine la Timișoara

Cântece mai vechi şi din repertoriul mai nou al Savei Negrean Brudaşcu au rasunat pe scena Filarmonicii Banatul din Timişoara în acompaniamentul orchestrei ansamblului profesionist Banatul dirijată de Sebastian Roşca.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timişoara a fost neîncăpătoare pentru spectacolul “Cântecele Românilor” organizat de Centrul de Cultură şi Artă Timiş prin ansamblul profesionist Banatul.

Alături de interpreţii Doriana Talpeş, Carmen Biruescu, Gheorghe Călţun Brancu, Nicu Novac şi Sava Negrean Brudaşcu care au încântat publicul prezent, vă invităm şi în culisele unui astfel de spectacol de anvergură.

Suite de jocuri din Banat şi Ardeal ne sunt aduse în scena de către dansatorii ansamblului profesionist Banatul, în coregrafia lui Nicolae Stănescu.

În calitate de partener, Ioan Coriolan Gârboni - directorul Filarmonicii Banatul, ni se alatură cu câteva ganduri despre folclorul românesc şi reuşitele ansamblului Banatul.

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR3 joi 12.02.2015 de la ora 20.00 iar pe TVR Timișoara duminică 15.02.2015 de la ora 19.00.


4:00 Descoperă vestul

7:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara