loader
Foto

Scapă de dureri cu ajutorul masajului chinezesc al capului!

Există o multitudinine de tehnici de masaj al diverselor părţi ale corpului. Scopul unic al masajului este restabilirea stării de armonie biostructurală a pacienţilor.

 

Iren Alexoi
Veronica Mihoc
Tableta de sănătate

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În materialul video de mai jos am exemplificat, în particular, o tehnică de masaj al capului, utilizată cu succes atât în cadrul unui cabinet specializat, cât și în propriul cămin.

Astfel, aplicând acest masaj circa 10-20 minute/zi, putem scurta perioada de manifestare a simptomelor neplăcute ale diverselor boli, ameliorând sau înlăturând stări de vomă, vertij sau diferite dureri.

Cele mai frecvente boli care se pot trata aplicând acest masaj sunt: migrenele, indigestia, diferite forme de alergii, răceli sau gripe, tusea, astmul, colita intestinală sau colita biliară, insomnia, depresia, tulburări ale vederii, auzului, vorbirii, simțului gustativ sau tactil, paralizia, dureri menstruale.

În general, toate tipurile de dureri își găsesc alinare cu această tehnică.

Puteți vedea cum se realizează un masaj corect al capului în materialul video următor:

Emisiunea "Tableta de Sănătate" se difuzează săptămânal pe TVR Timișoara sâmbăta de la ora 19:00 (cu reluare duminica de la ora 10:00) iar pe TVR 3 vinerea de la ora 19:00 (cu reluare lunea de la ora 10:00).

10:00 Minorități (R)

(Reluare)

10:30 Izolați în România (R)

(Reluare)
 
România la Olimpiadă: Ținute create de Olah Gyarfas, absolvent FAD Timișoara | VIDEO

Uniformele oficiale ale lotului olimpic român au create și realizate în România. Designerul vestimentar este un absolvent al Facultății de Arte ...

Phoenix: Concert aniversar în Parcul Rozelor (2010) | VIDEO

Joi, 25 iulie, de la ora 17:15, la TVR Timișoara, ne reamintim de concertul aniversar Phoenix, care s-a ținut în 2010 în Parcul Rozelor.

Cinecluburile: alternativă la filmul comercial vs. instrument de propagandă

Marți, 23 iulie, de la ora 18.30, la TVR Timișoara, vă invităm la "Istorii Ascunse", cu Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara