loader
Foto

Scapă de dureri cu ajutorul masajului chinezesc al capului!

Există o multitudinine de tehnici de masaj al diverselor părţi ale corpului. Scopul unic al masajului este restabilirea stării de armonie biostructurală a pacienţilor.

 

Iren Alexoi
Veronica Mihoc
Tableta de sănătate

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În materialul video de mai jos am exemplificat, în particular, o tehnică de masaj al capului, utilizată cu succes atât în cadrul unui cabinet specializat, cât și în propriul cămin.

Astfel, aplicând acest masaj circa 10-20 minute/zi, putem scurta perioada de manifestare a simptomelor neplăcute ale diverselor boli, ameliorând sau înlăturând stări de vomă, vertij sau diferite dureri.

Cele mai frecvente boli care se pot trata aplicând acest masaj sunt: migrenele, indigestia, diferite forme de alergii, răceli sau gripe, tusea, astmul, colita intestinală sau colita biliară, insomnia, depresia, tulburări ale vederii, auzului, vorbirii, simțului gustativ sau tactil, paralizia, dureri menstruale.

În general, toate tipurile de dureri își găsesc alinare cu această tehnică.

Puteți vedea cum se realizează un masaj corect al capului în materialul video următor:

Emisiunea "Tableta de Sănătate" se difuzează săptămânal pe TVR Timișoara sâmbăta de la ora 19:00 (cu reluare duminica de la ora 10:00) iar pe TVR 3 vinerea de la ora 19:00 (cu reluare lunea de la ora 10:00).

10:00 Minorităţi în limba germană (R)

(Reluare)

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara