loader
Foto

Scena dintre blocuri #TM2021 | VIDEO

Miercuri, 17 iunie, la ora 13,30, la TVR 3, a difuzată o ediție specială "Timișoara, capitala culturală europeană".

 

Ionela Gogoț
Timișoara 2023, Capitală Europeană a Culturii

Cunoscuți artiști au oferit concerte de jazz, blues și muzică clasică în câteva cartiere ale Timișoarei, în prima zi de la ridicarea restricțiilor impuse de starea de urgență în contextul pandemiei de coronavirus.

Mare le-a fost surpriza celor de acasă să îi vadă lângă ferestrele lor, în concerte live, pe cei de la Bega Blues Band, Jazz a la Jais și pe artiștii festivalului Eufonia.

Prin această acțiune, concepută de asociațiile Tribul Artistic, Prin Banat și Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, artiștii au dorit să transmită timișorenilor mesajul „Ne-a fost dor de voi!”.

7:00 Baschet (R)

(Reluare)

9:00 Întâlniri esențiale (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara