loader
Foto

Seară Bănăţeană la Festivalul Cântecele Munţilor, Sibiu 2015 – partea a II-a

Emisiunea „Cântec şi Poveste” ne-a adus partea a II-a a spectacolului dedicat Banatului în cadrul Festivalului „Cântecele Munţilor” de la Sibiu.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Emisiunea este disponibilă online pe TVR+.

Cea de-a 40-a ediţie a acestuia a prilejuit şi aniversarea celor 40 de ani ai interpretului bănăţean Dumitru Teleagă şi lansarea pe scena Festivalului „Cântecele Munţilor” a unui nou album de muzică populară intitulat „Lume dragă, lume bună”.

Prezentarea spectacolului a fost asigurată de Iuliana Tudor iar acompaniamentul acestuia de către o orchestră, formată din instrumetişti de la ansamblurile Timişul şi Banatul din Timişoara şi „Cindrelul Junii Sibiului” din Sibiu, dirijaţi de catre profesorul Sebastian Roşca.

Şi în partea a doua ne bucurăm de participarea dansatorilor de la „Ceata Junilor” şi „Timisul” care însoţesc recitalurile interpreţilor Ramona şi Petrică Viţa, Liliana Laichici, Adrian Stanca şi Dumitru Teleagă!

Tot în această ediţie a emisiunii Căntec şi Poveste urmărim şi recitalul Andreei Voica din cadrul festivalului de la Sibiu!

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 19.11.2015 de la ora 20.00, cu reluare vineri 20.11.2015 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 22.11.2015 de la ora 19.00, cu reluare luni 23.11.2015 de la ora 10.30. Vă reamintim că începând din 20.10.2015 postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

17:30 Arhiva TVR Timișoara

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara