loader
Foto

Seară Bănăţeană la Festivalul Cântecele Munţilor, Sibiu 2015 – partea a II-a

Emisiunea „Cântec şi Poveste” ne-a adus partea a II-a a spectacolului dedicat Banatului în cadrul Festivalului „Cântecele Munţilor” de la Sibiu.

 

Felicia Stoian
Cântec și poveste

Emisiunea este disponibilă online pe TVR+.

Cea de-a 40-a ediţie a acestuia a prilejuit şi aniversarea celor 40 de ani ai interpretului bănăţean Dumitru Teleagă şi lansarea pe scena Festivalului „Cântecele Munţilor” a unui nou album de muzică populară intitulat „Lume dragă, lume bună”.

Prezentarea spectacolului a fost asigurată de Iuliana Tudor iar acompaniamentul acestuia de către o orchestră, formată din instrumetişti de la ansamblurile Timişul şi Banatul din Timişoara şi „Cindrelul Junii Sibiului” din Sibiu, dirijaţi de catre profesorul Sebastian Roşca.

Şi în partea a doua ne bucurăm de participarea dansatorilor de la „Ceata Junilor” şi „Timisul” care însoţesc recitalurile interpreţilor Ramona şi Petrică Viţa, Liliana Laichici, Adrian Stanca şi Dumitru Teleagă!

Tot în această ediţie a emisiunii Căntec şi Poveste urmărim şi recitalul Andreei Voica din cadrul festivalului de la Sibiu!

Emisiunea "Cântec și Poveste" se difuzează pe TVR 3 joi 19.11.2015 de la ora 20.00, cu reluare vineri 20.11.2015 la ora 4.30, iar pe TVR Timișoara duminică 22.11.2015 de la ora 19.00, cu reluare luni 23.11.2015 de la ora 10.30. Vă reamintim că începând din 20.10.2015 postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.


4:00 Descoperă vestul

7:00 Izolați în România (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara