loader
Foto

Galerie foto

Gheorghe Chivorchian revine la "În prelungiri"

Fostul președinte al alb- violeților, Gheorghe Chivorchian, acum în postura de diriguitor al fotbalului românesc, se întoarce la Timișoara dar nu pentru chestiuni ce țin de primdivizionara Banatului.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Organizat în acest sezon în premieră, campionatul național universitar de fotbal își consumă faza finală în orașul de pe Bega, prilej cu care întregul staff de conducere al federației va fi prezent la eveniment.

Care sunt noutățile în campionatele primelor trei ligi și cum privește de la distanța funcției evoluția celor două Poli, dezvoltăm în direct în prima parte a emisiunii.

La Timișoara se desfășoară în acest sfârșit de săptămână Campionatele naționale de badminton ale României.

Cea mai titrată badmintonistă autohtonă, Sonia Olariu, este plecată la Jocurile Olimpice europene de la Baku. Șansele Timișoarei de a păstra acasă cât mai multe titluri sunt legate de Andra Olariu (sora Soniei)  și de cuplul masculin Corciuc-Posteucă.

"În prelungiri" vine în partea a doua a emisiunii președintele Federației Române de Badminton, Animona Huțu.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 20.06.2015 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 21.06.2015 de la 1.45.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara . Înregistrarea emisiunii (dacă este disponibilă) poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara