loader
Foto

Selfie: Camelia Popescu | VIDEO

Spirit creativ într-o minte structurată inginerește, Camelia Popescu s-a format ca inginer, dar a evoluat profesional în domeniul culturii și al educației adulților.  

 

Selfie

Îndrăgostită de fotografie și conștientă că toată viața învățăm și niciodată nu este prea târziu să mergem la școală, Camelia urmează în prezent cursurile masterale la Universitate de Vest Timișoara, secția Foto-Video.

Îi place să spună povești, în special în imagini, dar preferă să cripteze mesajul inițial al fotografiei, pentru a-i îmbogăți sensul și pentru a stârni emoții sau semne de întrebare în rândul privitorilor.

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara