loader
Foto

"Cum să fii singur" | VIDEO

Cu sprijinul librăriei "La Două Bufnițe", Manu Anghelescu ne recomanda pentru lectură "Cum să fii singur", de Sara Maitland.

 

Societatea alertă în care trăim nu aprobă singurătatea; să fii singur e considerat anti-social, ba chiar tragic. Totuși, de ce se întâmplă asta când autonomia, libertatea personală şi individualismul par atât de prețioase și de dorit. Sara Maitland încearcă să ofere răspunsul acestei întrebări explorând succint schimbarea atitudinilor oamenilor de-a lungul istoriei.

Oferind experimente şi strategii pentru a anihila teama noastră de singurătate, autoarea dă câteva sfaturi pentru a practica singurătatea fără anxietate. Pentru că există beneficii în a petrece timp cu noi înşine, iar acceptând experienţa de a fi singuri, putem fi inspiraţi să găsim propriile recompense. Lectură plăcută și curaj!



Sara Maitland este o autoare britanică a numeroase opere de ficţiune, incluzând câştigătoarea premiului Somerset Maugham, Daughters of Jerusalim, şi a câtorva lucrări de eseistică, printre care The Book Of Silence. Născută în 1950, a studiat la Oxford University şi trăieşte în Galloway, Scoţia.

 

2:30 Sarea în bucate (R)

(Reluare)

3:00 Istorii ascunse (R)

(Reluare)
 
Bucova: mirosul naturii, povești încă nespuse. Și Via Transilvanica

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 15:45, la TVR Timișoara, vă invităm la o ediție de primăvară la "Drumuri aproape".

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

De la Măru-n Timișoara | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

Spectacol aniversar Zorica Savu - 30 de ani de cântec și 30 de ani TVR Timișoara! Miercuri, 1 mai, de la ora 19:00, la TVR Timișoara, și luni, 6 ...

Mici sau mititei, secretele unui grătar de succes | VIDEO

Ediție specială de 1 Mai la "Sarea în bucate", miercuri, de la 16:00, la TVR Timișoara.

 

#tvrtimisoara