loader
Foto

SOS râurile de munte

Microhidrocentralele produc energie verde dar impactul pe care îl au asupra mediului poate fi devastator.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Râul Nera, unul din cele mai sălbatice şi frumoase râuri din ţară, ar putea fi utilizat pentru obţinerea energiei electrice.

Este necesară o investiţie de acest fel? Cât de mult afectează ecosistemul instalarea unor astfel de microhidrocentrale?

Discutăm pe această temă cu Cornel Sturza Popovici (director executiv Asociaţia Gec Nera), Ilie Sârbu (director Asociaţia Salvaţi Patrimoniul Timişoarei) și lect univ. dr. Titus Albert Constantin (Facultatea de hidrotehnică, Politehnica Timişoara).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3, luni 15.02.2016, de la ora 17:00, cu reluare pe ambele canale marţi 16.02.2016 la ora 00:30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

3:00 Descoperă vestul

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara