loader
Foto

Galerie foto

Sport şi administraţie

La Reşiţa se pregătesc viitorii campioni olimpici la box sub atenta supraveghere a lui Francisc Vaştag iar la Arad se desfăşoară Europenele de aruncări lungi.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+

După ce forul pugilistic mondial a deschis drumul profesioniştilor spre Jocurile Olimpice, competiţia pentru un bilet la Rio devine tot mai interesantă.

Cu un singur boxer calificat până acum, Mihai Nistor, dar şi cu nume trecute la profesionism interesate de participare, „nobila artă” poate scrie istorie sub tricolor.(w500)

Francisc Vaştag vine „În prelungiri” cu povestea tinerilor ce-i calcă pe urme, departe de lumina reflectoarelor, la Reşiţa, unde se pregătesc viitoarele medalii olimpice.

Aradul găzduieşte weekendul acesta Europenele de aruncări lungi, una dintre cele mai importante competiţii de sporturi individuale găzduite de România după Universiada de vară din 1981, după ce la finalul săptămânii trecute, Copil şi compania au evoluat în Polivalenta arădeană în Cupa Davis.

După dezastrul din baschetul feminin, cu o echipă de polo ce abia supravieţuieşte în prima ligă şi cu UTA exilată pe Stadionul Motorul, subiectele de discuţie cu primarul Aradului, Gheorghe Falcă devin provocatoare.

Emisiunea "În Prelungiri" este transmisă în direct, simultan pe TVR Timişoara şi TVR 3, sâmbătă 12.03.2016 de la ora 17.00, cu redifuzare pe ambele canale duminică 13.03.2016 de la 1.45. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

(w882)

11:30 Lumea de aproape (R)

(Reluare)

12:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara