loader
Foto

Sportul de performanţă este într-un impas financiar fără precedent

Curtea de Conturi consideră că finanţările venite de la Consiliile locale şi judeţene nu sunt conforme cu legea.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Autorităţile locale şi judeţene încearcă să găsească soluţii pentru a salva sportul de performanţă.

Situaţia nu pare să aibă ieşire iar echipe care au performat cât timp au fost finanţate de autorităţi sunt pe cale de desfiinţare.

Sunt afectate toate ramurile sportive pentru că sponsorii sunt pre puţini. De ce s –a ajuns la această situaţie şi în cum arată viitorul cluburilor sportive?

Sunt câteva din întrebările la care încercăm să găsim răspuns la Ediţia de Vest împreună cu: Marcel Urban (manager ICIM Goldiş Baschet Club Arad), Radu Ţoancă (consilier local Timişoara) și Dan Diaconu (viceprimar Timişoara).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3, luni, 26 octombrie, de la ora 17:00, cu reluare pe ambele canale marţi 27.10.2015 la ora 00:30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

1:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

2:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara