loader
Foto

Spuneţi DA vacanţei! (p)

Fan #duminica vă recomandă oraşul iubirii şi al romantismului - Veneţia.

 

Andrei Borosovici
Fan #duminică

TVR Timişoara şi partenerul său de vacanţă, Ultramarin, vă invită să intraţi în concursul organizat de realizatorii emisiunii Fan#duminica, concurs al cărui premiu constă într-o vacanţă minunată în oraşul iubirii: plimbări cu gondola pe canalele veneţiene, vizite la cele mai importante muzee... shopping.

Premiul va fi acordat prin tragere la sorţi, stabilită pentru data de 25 iunie 2017, conform prevederilor din Regulamentul concursului.

Ce trebuie să faceţi?

Urmăriţi emisiunea Fan#duminica, intraţi pe pagina de facebook a emisiunii şi aveţi şansa de a intra în posesia vacanţei veneţiene. Pentru înscriere, este nevoie de un LIKE şi de un mesaj privat pe pagina de Facebook a emisiunii Fan#duminica, mesaj care trebuie să conţină numele, prenumele, localitatea şi numărul de telefon al persoanei care doreşte să intre în concurs.

Data limită de înscriere este 24 iunie 2017, ora 24:00.

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi, iar extragerea va avea loc, în direct, în cadrul emisiunii Fan#duminica din data de 25 iunie 2017, difuzată pe TVR Timişoara şi TVR 3, începând cu ora 13:00.

Spuneţi DA vacanţei!

Regulamentul Concursului Fan#duminica îl găsiţi aici, precum şi pe paginile de Facebook Fan#duminica şi TVR Timişoara.

REGULAMENTUL CONCURSULUI FAN#DUMINICA- Spuneţi DA vacanţei!

TVR Timişoara şi ULTRAMARIN organizează, prin intermediul emisiunii Fan#duminica, un concurs al cărui premiu constă într-un voucher în valoare totală de 400 EURO (reprezentând un sejur de 4 zile cu destinaţia Veneţia, care include 3 nopţi de cazare cu mic dejun la hotel de 3*, servicii ghid pe tot parcursul excursiei şi transport cu autocar omologat curse externe). Premiul va fi acordat prin tragere la sorţi, stabilită pentru data de 25 iunie 2017, conform prevederilor din prezentul Regulament. La acest concurs poate participa orice persoana fizică cu domiciliul stabil în România care a împlinit la data trimiterii mesajului 18 ani, exceptând angajaţii şi colaboratorii permanenţi ai S.R.T.V. şi Ultramarin Timişoara, precum şi soţii/soţiile, rudele sau afinii de gradul I ale acestora.

Participanţii acceptă şi se supun prevederilor prezentului Regulament de Concurs.

- Data tragerii la sorţi: 25 iunie 2017. Se vor lua în considerare doar mesajele primite până la data de 24 iunie 2017, ora 24, pe pagina de Facebook a emisiunii Fan#duminica ce vor conţine obligatoriu toate elementele cerute: numele, prenumele, localitatea şi numărul de telefon. Tragerea la sorţi va avea loc în data de 25 iunie 2017, între orele 13.00-15.55, în cadrul emisiunii Fan#duminica difuzată la TVR Timişoara şi TVR 3. Mesajele trimise de aceeaşi persoană se iau în considerare o singură dată. Nu ne asumăm răspunderea pentru acele mesaje care nu au ajuns la noi din motive tehnice.

Câştigătorul va fi desemnat prin extragerea dintr-un bol de sticlă ce va conţine bilete cu datele tuturor participanţilor, din mesajele valide sosite în intervalul de organizarea a concursului. Se vor anunţa pe post prenumele şi numele câştigătorului, precum şi localitatea de unde provine.

La momentul desemnării câştigătorului, rezultatul tragerii se va consemna într-un proces verbal semnat de moderatorul/realizatorul emisiunii. Numele câştigătorului va fi publicat online în aceeaşi zi, atât pe pagina de facebook a emisiunii Fan#duminica, precum şi pe pagina oficială a TVR Timişoara şi pe site-ul www.tvr.ro. De asemenea, câştigătorul va fi anuntat telefonic de echipa de realizatori a emisiunii.

Câştigătorul desemnat va trebui să trimită sponsorului la adresa office@ultramarintm.ro şi TVR Timişoara, la adresa teritorial.timisoara@tvr.ro, până cel târziu în data de 30 iunie 2017, ora 12:00, numele şi CNP-ul complete ale celor două persoane care vor merge la Veneţia (şi ulterior, în timp util, alte date, iar dacă este nevoie, să se prezinte în termenul şi cu documentele cerute la sediul agenției din Timişoara str. N. Păulescu, nr. 2 – strada din dreptul fântânii cu peşti din centrul Timişoarei, tel. 0256 499.706). De asemenea va comunica Agenţiei Ultramarin şi perioada dorită pentru excursia oferită drept premiu. Câştigătorii desemnaţi îşi pot alege perioada de efectuare a excursiilor, în intervalul delimitat de data la care vor fi trimise pe adresa sponsorului informaţiile precizate mai sus şi 31 decembrie 2017. Sponsorul şi câştigătorul vor cădea de accord asupra perioadei de efectuare a excursiei oferite ca premiu, în perioada de valabilitate menţionată anterior. Voucher-ul va fi predat câştigătorului pe bază de semnătură de predare-primire.

Neprimirea datelor determină neacordarea premiului.

Ultramarin SRL va asigura pentru câştigător şi persoana care îl însoţeşte serviciile turistice după cum urmează:

- transport cu autocarul pe ruta Timişoara-Veneţia (Italia) şi retur, 3 nopţi de cazare cu mic dejun inclus la hotel de 3*.

Organizatorul garantează drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, prin înregistrarea notificării având ca scop reclama, marketing si publicitate în registrul de evidenta a datelor cu caracter personal. Prin participarea la concurs câştigătorii îşi dau acceptul expres pentru expedierea datelor cu caracter personal menţionate în regulament şi pentru publicarea numelui şi prenumelui pe site. Informaţiile furnizate de către participanţii câştigători pot fi folosite de către organizator şi sponsor pentru validarea, acordarea premiilor şi în scopuri de reclamă, jurnalism, marketing şi publicitate. Refuzul câştigătorilor de a furniza datele personale pentru validarea şi acordarea câştigurilor determina neacordarea acestora.

 

14:30 Spirit și credință

15:30 Întâlniri esențiale

 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara