loader
Foto

Stop chefurilor făcute de romi în stradă

Un consilier local a depus un proiect de hotărâre care ar trebui să pună punct definitiv parangheliilor din Timişoara. Luni, 7 septembrie, de la ora 17:00, TVR Timişoara ne-a prezentat o nouă ediţie a emisiunii Ediţia de Vest.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

De ani buni Timişoara a devenit cunoscută atât în România, cât şi în străinătate, prin nunţile, botezurile şi înmormântările diverselor clanuri de romi înstăriţi.

În fiecare vară aceştia se întorc în Timişoara, iar bâlciul începe în scurt timp. De fiecare dată, Poliţia supraveghează evenimentele de la distanţă şi împarte amenzi pentru diverse abateri.

Este noul proiect de lege o soluţie şi de ce petrecerile rromilor au devenit un fenomen?

Invitaţi în studioul TVR Timișoara au fost Radu Ţoancă- consilier local PSD, Corneliu Vaida- scriitor, Adrian Mirică- consilier pe problemele rromilor, Prefectura Timiş.

Emisiunea se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3 luni 07.09.2015 la ora 17:00, cu reluare pe TVR 3 marţi 08.09.2015 la ora 00:30.

17:30 Arhiva TVR Timișoara

18:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

-direct (Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara