loader
Foto

Strategia culturală a municipiului Timişoara 2014-2024

„Strategia culturală a municipiului Timişoara 2014-2024” reprezintă un document de politică publică care va fundamenta şi va ghida activitatea Primăriei în domeniul culturii pentru următorii zece ani.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Documentul a fost elaborat în urma unui proces consultativ care a reprezentat mobilizarea tuturor actorilor interesaţi şi dispuşi să contribuie la dezvoltarea viziunii asupra dezvoltării efective a oraşului prin cultură.

Strategia a fost formulată în cadrul proiectului transfrontalier „Poli culturali –Politica culturală, instrument de dezvoltare comunitară şi regională”, realizat de Institutul Intercultural Timişoara, în calitate de partener lider, împreună cu Primăria Municipiului Timişoara, Primăria Oraşului Zrenianin, Primăria Oraşului Panciova şi Parlamentul Civic Oraşul Liber Vârşeţ.

Cu amănunte sunt prezente, în direct, doamnele Alina Pintilie, Corina Răceanu şi Lavinia Simion.

Expoziţia “The Vanishing Point”, care va fi vernisată vineri seară, la Halele Timco din Timişoara reprezintă evenimentul de lansare a platformei Avantpost.ro.

Grupul îşi propune prezentarea unor experimente ale percepţiei în continuitatea formelor. În expoziţia care urmează a fi deschisă avem de-a face cu un studiu asupra percepţiei vizuale, urmând ca, următoarele ediţii să abordeze alte aspecte alte ale sistemului perceptiv în raport cu reprezentarea artistică.

Ne sunt alături, în direct, artiştii vizuali Aura Bălănescu, Gabriel Kelemen şi Nicolae Velciov.

Emisiunea se difuzează în direct pe TVR Timișoara și TVR3 joi 9.10.2014 la ora 20.00 (cu reluare pe TVR3 și TVR Timișoara vineri 10.10.2014 la orele 10.00 și respectiv 11.00). De asemenea este disponibilă online pe TVR+.

9:00 Cap de afiș (R)

(Reluare)

10:00 Minorităţi în limba maghiară (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara