loader
Foto

Galerie foto

Studenții din Timișoara la "Rialiti Șoc"

Câţiva tineri de la mai multe facultăţi din Timişoara vă poftesc în camerele lor de cămin şi vă provoacă să deveniţi sau să redeveniţi student pentru o zi.

 

Andrei Borosovici
Rialiti Şoc

Ediția emisiunii de duminică 17 noiembrie este disponibilă online pe TVR+

Viaţa de student înseamnă independenţă, libertate, chefuri multe şi printre toate acestea se mai strecoară câteva examene. Este imaginea pe care mulţi tineri o au în minte când se gândesc la anii studenţiei, influenţaţi, probabil, de filmele americane.

Se mai spune de asemenea că este cea mai frumoasa perioadă a tinereţii. Dacă este aşa şi dacă viaţa de student e ca-n filme, puteţi afla într-o nouă ediţie a emisiunii Rialiti şoc.

Emisiunea se difuzează pe TVR Timișoara sâmbătă 16.11 la ora 19.00 (cu reluare duminică 17.11 la ora 10.00) iar pe TVR3 sâmbătă 16.11 la ora 21.30 (cu reluare duminică 17.11 la ora 5.30).

10:00 Minorităţi în limba germană (R)

(Reluare)

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara