loader
Foto

Galerie foto

StudentFest 25 –Artă şi cultură de 25 de ani!

Cea de-a 25-a ediţie a StudentFest, festival internaţional studenţesc de artă şi cultură, se va desfăşura între 19 şi 28 mai, la Timişoara.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Fiind vorba de ediția aniversară de 25 de ani, organizatorii propun valorificarea artei şi a noţiunii de artist în timp şi vă invită pe această cale la cele peste 100 de evenimente destinate publicului larg.

Evenimentul are 15 secţiuni: Arhitectură, Arte stradale, Arte video, Ceramică, Dans, Design vestimentar, Experimentarium, Fotografie, Grafică, Literatură, Muzică, Pictură, Publicitate, Sculptură şi Teatru.

Pprogramul este diversificat: de la clasicele expoziţii la deja-obişnuitele concerte de la sfârşitul fiecărei zile de StudentFest, dar şi multe, multe alte surprize.

Despre tematică şi program vom discuta cu Loredana Maria Luțescu (press officer StudentFest), Mădălin Pătraşcu (coordonator StudentFest25) şi cu Roxana Szogi (responsabil parteneriate StudentFest25).

Concursul "Tânărul Ambasador Lions al Secolului 21" este un program al cluburilor de servicii Lions care îşi propune să recunoscă, să încurajeze şi să susţină tinerii (între 15 şi 19 ani) care sunt implicaţi activ în viaţa şi bunăstarea comunităţilor în care trăiesc.

Concursul se adresează tinerilor implicaţi în activitatea de voluntariat în folosul comunităţii, care au aptitudini remarcabile în leadership, oratorie, precum şi în domeniul şcolar. Motto-ul evenimentului este "Tinerii de azi liderii de mâine".

La faza europeană a concursului, care a avut loc în cadrul Lions Europa-Forum Augsburg, în octombrie 2015, reprezentanta Romaniei, Georgiana Agafia Bighescu, câşigătoarea locului I a concursului la nivel naţional, a ocupat un onorabil loc III.

Despre acest program discutam cu doamnele Pompilia Szellner, de la Lions Club Arad şi cu Daniela Holzheimer, viceguvernator al Districtului 124, precum şi cu Georgiana Agafia Bighescu.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 16.05.2016 la ora 20.00, cu reluare marți 17.05.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

7:30 Actual Regional (R)

(Reluare)

9:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara