Surprize frumoase pentru mici și mari!
duminică, 08 martie 2015
„Ursul păcălit de vulpe” este cel mai recent spectacol pus în scenă la Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin” din Timişoara.

Atât premiera, care a avut loc în 8 martie de la ora 11.00, cât şi al doilea spectacol de la ora 12.30, s-au jucat cu casa închisă.

Regia spectacolului „Ursul păcălit de vulpe” este semnată de Mariana Ivașcu, scenografia de Vasile Lihor Laza și de Marina Nicolici, iar compozitorul muzicii originale este Florin Grigoraș.

Ce înseamnă să montezi un spectacol pentru copii vom afla de la regizoarea Mariana Ivaşcu, dar şi de la actorii Răzvan Munteanu şi Consuela Egyed. Despre celelalte proiecte ale acestui teatru vom discuta cu managerul Teatrului „Merlin”, actorul Laurențiu Plesa.

Designerul Maria Burnette propune doamnelor o primăvara rafinată suavă şi surprinzătoare. Ea a pregatit domnişoarelor şi doamnelor nu una, ci două colecţii noi-nouţe.

„Bridal” este prima colectie a tinerei creatoare care se adresează viitoarelor mirese. Colecţia a pornit de la ideea de mireasă simplă, îmbrăcată confortabil, care să se poată bucura de ziua ei specială şi să se mişte lejer.

Cea de-a doua colecţie, se numeşte “Ray of lights”(Rază de lumină) Este o colecţie de vară, proaspătă, gata să întâmpine o vară toridă. Colectia, care cuprinde rochiţe uşoare, senzual-romantice, cu multe transparenţe, decolteuri şi detalii care descoperă spatele, este monocoloră. Toate ţinutele sunt galbene.

Maria Burnette ne va spune ce a inspirat-o şi de ce a ales să facă şedinţa foto tocmai la Sevilla.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, luni 9.03.2015 la ora 20.00, cu reluare marți 10.03.2015 la ora 11.30.

(w640)

 


 • 21:15
  x5 minute de istorie
 • 22:00
  Preluare TVR3
 • 12:00
  Tableta de sănătate
 • 19:00
  În prelungiri
  - direct
 • 12:00
  În prelungiri
 • 18:30
  Tableta de sănătăte