loader
Foto

Galerie foto

Surprize frumoase pentru mici și mari!

„Ursul păcălit de vulpe” este cel mai recent spectacol pus în scenă la Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin” din Timişoara.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Atât premiera, care a avut loc în 8 martie de la ora 11.00, cât şi al doilea spectacol de la ora 12.30, s-au jucat cu casa închisă.

Regia spectacolului „Ursul păcălit de vulpe” este semnată de Mariana Ivașcu, scenografia de Vasile Lihor Laza și de Marina Nicolici, iar compozitorul muzicii originale este Florin Grigoraș.

Ce înseamnă să montezi un spectacol pentru copii vom afla de la regizoarea Mariana Ivaşcu, dar şi de la actorii Răzvan Munteanu şi Consuela Egyed. Despre celelalte proiecte ale acestui teatru vom discuta cu managerul Teatrului „Merlin”, actorul Laurențiu Plesa.

Designerul Maria Burnette propune doamnelor o primăvara rafinată suavă şi surprinzătoare. Ea a pregatit domnişoarelor şi doamnelor nu una, ci două colecţii noi-nouţe.

„Bridal” este prima colectie a tinerei creatoare care se adresează viitoarelor mirese. Colecţia a pornit de la ideea de mireasă simplă, îmbrăcată confortabil, care să se poată bucura de ziua ei specială şi să se mişte lejer.

Cea de-a doua colecţie, se numeşte “Ray of lights”(Rază de lumină) Este o colecţie de vară, proaspătă, gata să întâmpine o vară toridă. Colectia, care cuprinde rochiţe uşoare, senzual-romantice, cu multe transparenţe, decolteuri şi detalii care descoperă spatele, este monocoloră. Toate ţinutele sunt galbene.

Maria Burnette ne va spune ce a inspirat-o şi de ce a ales să facă şedinţa foto tocmai la Sevilla.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timișoara, luni 9.03.2015 la ora 20.00, cu reluare marți 10.03.2015 la ora 11.30.

(w882)

 

20:30 Lumea de aproape

21:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara