loader
Foto

"Tableta de Sănătate": Condimentele sunt și medicament, nu numai aliment!

Dincolo de rolul gustativ pe care condimentele îl au în alimentația noastră, acestea sunt adevărate remedii naturiste.

 

Iren Alexoi
Veronica Mihoc
Tableta de sănătate

La îndemână pentru fiecare dintre noi, condimentele pot fi folosite în tratarea diverselor afecțiuni, ca adjuvante pentru ameliorarea unor simptome sau chiar pentru întărirea organismului.

Care sunt condimentele ce ne pot ajuta în menținerea sănătății și cum pot fi folosite acestea pentru a avea efecte pozitive, ne explică la "Tableta de sănătate", dr. Iren Alexoi – medic nutriționist.

Nenumărate boli cu transmitere sexuală se manifestă silențios, fără ca pacientul să știe de multe ori că suferă de o anumită afecțiune. Amânarea momentului de începere a tratamentului poate avea însă repercursiuni grave asupra organismului. Care sunt semnele care ar trebui să ne alarmeze astfel încât să apelăm la medic, aflați la rubrica de urologie.

Tot la "Tableta de sănătate", dr. Raul Chioibaș - chirurg estetician , ne prezintă ultima tehnică de operare a ridurilor feței, prin injectarea cu grăsime naturală.

Specialiștii au constat că propria grăsime a corpului este cea mai eficientă substanță de umplere a ridurilor, având cel mai scăzut grad de reabsorbție astfel încât efectul este de mai lungă durată. Mai multe aflați la interviul ediției.

Emisiunea "Tableta de Sănătate" se difuzează pe TVR Timișoara sâmbătă 15.11.2014 de la ora 19:00 (cu reluare duminică 16.11.2014 de la ora 10:00) iar pe TVR 3 vineri 14.11.2014 ora 19:00 (cu reluare luni 17.11.2014 de la ora 10:00).


10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara