loader
Foto

Galerie foto

"Tableta de Sănătate": De ce nu e bine să ne încredem în frumusețea din reviste

În noul format al emisiunii "Tableta de sănătate" inaugurăm în premieră la TVR o rubrică permanentă de medicină plastică  susținută de dr. Raul Chioibaș - chirurg plastician.

 

Iren Alexoi
Veronica Mihoc
Tableta de sănătate

Emisiunea "Tableta de sănătate" mai adaugă un membru în echipă, dr. Raul Chioibaș - chirurg plastician.

În rubrica permanentă de medicină plastică, dr. Chioibaș informează publicul despre noutățile din domeniul esteticii și chirurgiei plastice, avantajele dar și dezavantajele anumitor intervenții. De asemenea ne prezintă modalitățile pe care le avem la îndemână pentru a ne menține frumusețea o perioadă cât mai îndelungată.

(w882)

În această ediție, dr. Raul Chioibaș demontează mitul frumuseții pe care o regăsim în paginile de revistă.

Astfel, aflăm cât la sută este intervenția doctorului estetician și cât a „doctorului fotoshop” asupra modelelor pe care le admirăm în publicațiile de modă și după a căror perfecțiune tânjesc multe dintre cititoare.

“O pacientă la 35 de ani a venit la mine în cabinet și mi-a spus că vrea să arate ca o fată de 18 ani din revistă. Această atitudine este drumul sigur către un eșec postintervenție. Trebuie să fim realiști. Estetica nu te poate face frumoasă, ci poate îmbunătăți anumite părți cu care ai fost înzestrat de la natură. Dar ca să ai rezultate satisfăcătoare trebuie să primești sfaturile unui specialist.” - dr. Raul Chioibaș.

Emisiunea se difuzează în premieră pe TVR3 joi 30.01.14 la ora 21.30 (cu reluare vineri 31.01.14 la ora 11.00) iar pe TVR Timișoara sâmbătă 1.02.14 la ora 19.30 (cu reluare duminică 2.02 la ora 10.30) .

10:00 Minorităţi în limba germană (R)

(Reluare)

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara