loader
Foto

Emoțiile zilnice ne influențează starea de sănătate

La "Tableta de Sănătate" descoperim în această ediție că există o strânsă legătură între fiecare organ în parte și stările pe care le trăim.

 

Iren Alexoi
Veronica Mihoc
Tableta de sănătate

La rubrica de interviu de la "Tableta de Sănătate" o avem invitată pe Alina Niță- specialist în terapii complementare.

Dânsa ne vorbește despre felul în care sănătatea organismului ne poate fi influențată de emoțiile zilnice. Mai mult, descoperim că există o strânsă legătură între fiecare organ în parte și stările pe care le trăim.

”Stresul ajunge în malaxorul organismului, stomacul. În funcție de cât de mult ne lăsăm afectați de stres, ajungem mai devreme sau mai târziu să dezvoltăm boli gastro.” - Alina Niță.

Emisiunea se difuzează în premieră pe TVR3 joi 30.01.14 la ora 21.30 (cu reluare vineri 31.01.14 la ora 11.00) iar pe TVR Timișoara sâmbătă 1.02.14 la ora 19.30 (cu reluare duminică 2.02 la ora 10.30).

10:00 Minorităţi în limba germană (R)

(Reluare)

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara