loader
Foto

"Tableta de Sănătate": tiroida, modificarea buzelor și boala Alzheimer

Această ediție a emisiunii "Tableta de Sănătate" are ca subiecte alimentația în cazul dereglărilor tiroidei, tehnicile noi de modificare a buzelor. Interviul emisiunii aduce în atenție boala Alzheimer.

 

Iren Alexoi
Veronica Mihoc
Tableta de sănătate

Aproape 5% din persoanele cu probleme de greutate prezintă o dereglare a hormonilor tiroidieni, estimează specialiştii.

Totuși, tiroida favorizează acumularea a cel mult 5 kilograme, deci nu poate fi învinuită pentru problemele de obezitate. La rubrica de nutriție, dr Iren Alexoi vine cu detalii în sprijinul dumneavoastră.

Vorbim apoi, despre o tehnică nouă în chirurgia estetică ce permite obținerea voluptății dorite a buzelor, doar printr-o singură puncție. Cum? Aflați la "Tableta de Sănătate"!

La rubrica de interviu, aflăm împreună cu dr. Daniela Reisz despre ale bătrâneții probleme, boala Alzheimer. Poate fi tratată această boală, ușurând astfel traumele pe care le trăiesc pacienții și familiile acestora?

Emisiunea "Tableta de Sănătate" se difuzează în premieră pe TVR3 joi 27.02.2014 la ora 21.30 (cu reluare vineri 28.02.2014 la ora 11.00) iar pe TVR Timișoara sâmbătă 1.03.2014 la ora 19.30 (cu reluare duminică 2.03.2014 la ora 10.30).


 

 

10:30 Magazin minorități (R)

(Reluare)

11:30 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara