loader
Foto

Teatrul Portabil: Buletin de Carantină | VIDEO

Mai mult decât numele unei asociații culturale, Teatrul Portabil este un stil de teatru și de viață.

 

Timișoara 2023, Capitală Europeană a Culturii

Misiunea lui este aceea de a purta spectacolul în locuri unde această artă ajunge mai greu și de a oferi actorului șansa întâlnirilor inedite cu un public sincer, curios, poate mai puțin competent în arta de a fi spectator, dar mai dispus să se lase sedus de farmecul teatrului.

În acest moment, artiștii Teatrului Portabil lucrează de acasă. Se scriu scenarii pentru la toamnă, când se culeg fondurile restante pentru proiectele culturale aflate acum în așteptare.

Proiectul Dante 21, realizat de Asociația Timișoara – Capitală Europeană a Culturii, în pateneriat cu Teatrul delle Albe din Italia, la care Raluca Grumăzescu și Alexandru Maniu – actori ai Teatrului Portabil - sunt coordonatori, alături de alți șapte artiști independenți din Timișoara, a fost și el deocamdată înghețat.

23:30 Regatul Sălbatic

0:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara