loader
Foto

Tehnologia, în sprijinul educației | VIDEO

Ateliere interactive pentru mai mulți profesori din Timișoara. Ei învață cum să folosească tehnologia și inteligența artificială, pentru a face lecțiile mai atractive.

 

În loc să le interzică elevilor accesul la tehnologie în sala de clasă, zeci de profesori din Timișoara învață în ateliere interactive cum să utilizeze tehnologia și inteligența artificială în folosul lor, astfel încât lecțiile să devină mult mai atractive și mai ancorate în realitatea zilei.

Sesiunile au loc la Colegiul Național Bănățean, unde profesorii au putut interacționa cu table interactive, imprimante 3D, roboți, ochelari VR și multe alte echipamente IT care schimbă cu totul modul de predare și oferă o experiență educațională mai interactivă și mai captivantă.

4:00 Descoperă vestul

7:00 Izolați în România (R)

(Reluare)
 
România la Olimpiadă: Ținute create de Olah Gyarfas, absolvent FAD Timișoara | VIDEO

Uniformele oficiale ale lotului olimpic român au create și realizate în România. Designerul vestimentar este un absolvent al Facultății de Arte ...

Phoenix: Concert aniversar în Parcul Rozelor (2010) | VIDEO

Joi, 25 iulie, de la ora 17:15, la TVR Timișoara, ne reamintim de concertul aniversar Phoenix, care s-a ținut în 2010 în Parcul Rozelor.

Cinecluburile: alternativă la filmul comercial vs. instrument de propagandă

Marți, 23 iulie, de la ora 18.30, la TVR Timișoara, vă invităm la "Istorii Ascunse", cu Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara