loader
Foto

Tehnologia, în sprijinul educației | VIDEO

Ateliere interactive pentru mai mulți profesori din Timișoara. Ei învață cum să folosească tehnologia și inteligența artificială, pentru a face lecțiile mai atractive.

 

În loc să le interzică elevilor accesul la tehnologie în sala de clasă, zeci de profesori din Timișoara învață în ateliere interactive cum să utilizeze tehnologia și inteligența artificială în folosul lor, astfel încât lecțiile să devină mult mai atractive și mai ancorate în realitatea zilei.

Sesiunile au loc la Colegiul Național Bănățean, unde profesorii au putut interacționa cu table interactive, imprimante 3D, roboți, ochelari VR și multe alte echipamente IT care schimbă cu totul modul de predare și oferă o experiență educațională mai interactivă și mai captivantă.

7:30 Actual Regional (R)

(Reluare)

9:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

„În prelungiri” e cel mai longeviv talk-show sportiv din România și singura emisiune prezentă neîntrerupt în grila TVR 3, încă de la lansarea ...

Fețele Albe, cetatea dacică plină de mister | VIDEO

Fețele Albe, cetatea dacică plină de mister | VIDEO

publicat: miercuri, 21 februarie 2024

Cristina Baican vă invită să urmăriți o ediție "Istorii ascunse" la TVR Timișoara.

De ce este util să ne cunoaștem arborele genealogic? |VIDEO

Marți, 20 februarie, de la ora 15.30, la „Emisiunea în limba maghiară” puteți urmări un reportaj despre cercetarea genealogică și de ce merită să ...

 

#tvrtimisoara