loader
Foto

Teme din învățământ la "Ediția de Vest"

Discutăm despre Bacalaureat 2015 și despre corupția în universități.

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Bacalaureat 2015 - mai bine decât în ultimii ani în ceea ce privește rezultatele. A crescut calitatea învățământului din România sau s -a schimbat ceva la gradul de dificultate al subiectelor? Ce înseamnă aceste rezultate mai bune la bacalaureat din acest an și cui i se datorează acest progres?

Nu uităm să discutăm despre scandalul de la liceul Traian Vuia din Făget unde 90 de elevi au fost eliminați după ce au fost vizionate imaginile de pe camerele de supraveghere din sălile de examen.

Corupția Universitară. 5 cadre universitare de la Universitatea Eftimie Murgu din Reșița sunt cercetate sub diferite forme pentru că au luat mită, au încercat să promoveze studenți la examene, fără ca aceștia măcar să fie prezenți în sală și nu în ultiml rând au pretins favoruri sexuale în schimbul notelor de trecere.

Inivtați în studio sunt: Sabina Mihăică –jurnalist Pressalert,  Aura Danielescu- inspector șef ISJ Timiș și Sorin Ionescu – director Colegiul Bănățean Timișoara.

Emisiunea se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3 luni 13.07.2015 la ora 17:00, cu reluare pe TVR3 marţi 14.07.2015 la ora 00:30.

4:00 Descoperă vestul

7:00 Satul meu (R)

(Reluare)
 

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

 

#tvrtimisoara