loader
Foto

Temele ediției: Zona metropolitană şi festivalul "Ceau Cinema"

În ce măsură mai sunt comune (sate) localităţile de lângă marile oraşe?

 

Cosmin Jitariuc
Ediția de Vest

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

E dificil să exişti ca entitate administrativă lângă un oraş mare? Este un avantaj sau un dezavantaj pentru Timişoara să fie înconjurată de comune bogate şi mari?

Ce ar presupune zona metropolitană? Care sunt avantajele existenţei unei astfel de zone? Ce are de câştigat Timişoara şi ce au de câştigat comunele periurbane?

Sunt doar câteva din întrebările la care vor încerca să răspundă invitaţii din prima parte a emisiunii: Flavius Roşu (primar Şag), Victor Malac (primar Dumbrăviţa) și Dan Diaconu (viceprimar Timişoara).

În cea de a doua parte discutăm despre festivalul de film Ceau, Cinema! care se desfăşoară de joi la Timişoara şi Gotllob, prima comună cu cinematograf renovat din România.

Invitați în studio sunt Nicoleta Ciocov (Pelicula culturală) și Lucian Mincu (Marele ecran).

Emisiunea "Ediţia de Vest" se difuzează în direct, simultan pe TVR Timișoara şi TVR 3, luni 11.07.2016, de la ora 17:00, cu reluare pe ambele canale marţi 12.07.2016 la ora 00:30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv. Înregistrarea emisiunii poate fi vizionată ulterior difuzării la link-ul de la începutul paginii.

4:00 Descoperă vestul

7:00 Monocrom (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara