Temele emisiunii: anestezia şi terapia intensivă şi parodontoza
luni, 10 aprilie 2017
Bolile parodontale sunt afecţiuni cronice de natură infecţioasă, cauzate de flora microbiană din cavitatea bucală.

Sectia de anestezie şi terapie intensivă a unui spital asigură, prin mijloace farmacologice şi tehnice specifice, condiţiile necesare pentru desfăşurarea actului chirurgical.

De asemenea derulează îngrijirea perioperatorie şi alte proceduri diagnostice/terapeutice, precum şi suportul indispensabil pacientului critic pentru evaluarea şi tratamentul disfuncţiilor/leziunilor de organ.(w500)

Dr. Ovidiu Bedreag, secretarul general al Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă, încearcă să facă publicului larg să înteleagă mai bine ce se întamplă în secţia de terapie intensivă şi care este rolul acesteia.

Bolile parodontale sunt afecţiuni cronice de natură infecţioasă, cauzate de flora microbiană din cavitatea bucală. Acestea afectează gingia şi ţesuturile de susţinere a dintelui. Afecţiunile parodontale sunt foarte periculoase, iar netratarea lor poate duce, pe termen lung, la pierderea dinţilor. Despre parodontoză vom discuta cu dr. Horia Zaharie, medic primar stomatolog.

Dr. Florin Dorneanu, medic primar obstetrica vine la “Ora regiunii” cu amănunte legate de metodele de investigare a infertilităţii în cuplu.

Dr. Dan Ţigăran, medic primar urolog, ne va clarifica astăzi câteva aspecte luropatia obstructivă.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 10.04.2016 la ora 18.30, cu reluare marți 11.04.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .


 • 20:58
  x5 minute de istorie
 • 21:00
  Film serial
 • 22:00
  Preluare TVR3
 • 12:00
  Tableta de sănătate
 • 19:00
  În prelungiri
  - direct
 • 12:00
  În prelungiri
 • 18:30
  Tableta de sănătăte