loader
Foto

Galerie foto

Temele emisiunii : Blefaroplastia şi Ozonoterapia

Blefaroplastia (chirurgia pleoapelor) are ca scop îndepărtarea excesului tegumentar şi grăsos aflat la nivelul pleoapelor superioare şi inferioare.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Acest exces de piele şi grăsime duce la scăderea câmpului vizual, la apariţia de riduri şi pungi, conferind fizionomiei un aspect obosit.

Blefaroplastia se poate face la nivelul pleoapelor superioare şi inferioare separat sau împreuna, în aceeaşi intervenţie. De asemenea, ea poate fi asociata cu liftingul facial.

Cu amănunte despre acesta interventie vine la “Ora de sănătate” dr. Raul Chioibaş , medic specialist în chirurgie plastică şi estetică, autorul cărţii “Tehnici moderne de blefaroplastie”.(w500)

Peste 30% din populatia adultă a Europei suferă de boli reumatice, care sunt dealtfel cele mai frecvente boli cronice întâlnite pe continent, conform unui studiu realizat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Nici în România statisticiile nu sunt mai îmbucuratoare deoarece aproape 20% din totalul consultaţiilor din medicina primară sunt generate de bolile reumatice.

Ozonoterapia este un tratament revoluţionar, cunoscut pentru minunatele efecte de vindecare a numeroase boli precum afecţiuni reumatice, artroze, lombosciatica, dar şi pentru încetinirea procesului de îmbătrânire, fiind folosită cu succes de peste 40 de ani, în ţări precum SUA, Canada, Germania, Rusia, Ucraina, Suedia, Italia, Spania, Brazilia, Cuba, Mexic.

Despre acest tratament vom discuta cu dr. Ari Skeja, medic primar dermatolog cu competente în Estetica şi Ozonoterapie.

Litiaza renală este subicetul pe care îl va aborda astăzi dr. Dan Ţigăran, medic primar urolog.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 21.11.2016 la ora 20.00, cu reluare marți 22.11.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

0:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

(Reluare)

0:30 Monocrom (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara