loader
Foto

Galerie foto

Temele emisiunii: gestionarea emoţiilor şi prevenţia în medicina dentară

Emotiile reflectă dorinţa individului de a rezolva problemele în viaţă, modul în care se confruntă cu aceste probleme.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Despre felul în care ne manifestăm emoţiile şi despre modul în care le putem gestiona vom discuta cu Oana Maria Popescu, preşedinte al Asociatiei de Cercetare, Consiliere si Psihoterapie Integrativa şi cu Sasha Coicici, psiholog clinician şi psihoterapeut.

„Cu toţii ar trebui să ştim că prevenţia este cel mai bun tratament, în orice ramură a sănătăţii. Pentru stomatologie, ea presupune controale periodice, pentru care nu avem nevoie de motiv, nu trebuie să avem carii, să ne doară sau să ne pierdem dinţii. Vizitele la dentist ne costă întotdeauna mai puţin decât tratamentul”, spune Prof. Dr. Emanuel Bratu, cel care ne va fi astazi alături.

Dr. Florin Dorneanu, medic primar obstetrica va vorbi la “Ora regiunii” despre ovulatie , iar dr. Dan Ţigăran, medic primar urolog, ne va clarifica astăzi câteva aspecte legate de obstructia subvezicala.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 24.04.2016 la ora 18.30, cu reluare marți 25.04.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

3:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)

3:30 Minorităţi în limba sârbă (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara