loader
Foto

Temele emisiunii: Infertilitatea şi noi terapii în tratamentul cancerului

În România, 1 din 6 cupluri de confruntă cu probleme în conceperea unui copil.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Infertilitatea se defineşte prin incapacitatea cuplului de a concepe un copil după an de încercări. În România, 1 din 6 cupluri de confruntă cu probleme în conceperea unui copil.

Din punct de vedere statistic, infertilitatea la femei are aceeaşi frecvenţă precum cea manifestată în cazul bărbaţilor. Uneori, cei doi parteneri au probleme de fertilitate pe care le descoperă în urma analizelor.

Despre tratamentul infertilităţii şi despre cum putem prezerva fertilitatea vom discuta cu Dr. Florin Dorneanu, medic primar obstetrică-ginecologie

Cancerul este o maladie studiata intensiv de către medicii şi cercetatorii din toată lumea şi care până în prezent rămane un mister nerezolvat în totalitate. Totuşi, s-au făcut progrese considerabile în identificarea cauzelor bolii, dar şi în ceea ce priveşte terapiile pentru aceasta afecţiune.

„Cancerul este o realitate, putem deveni oricând victimele acestei boli”aşa sună avertismentul conf. univ Şerban Negru, medic primar oncolog, fondatorul Asociaţiei OncoHelp din Timişoara, cel cu care vom discuta la „Ora de sănătate”.

Dr. Dan Ţigăran, medic primar urolog, ne va vorbi despre tratamentul adenomului de prostată.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 13.02.2016 la ora 18.30, cu reluare marți 14.02.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

 

 

14:00 Descoperă vestul (R)

(Reluare)

14:30 Cap de afiș

 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara