loader
Foto

Galerie foto

Temele emisiunii: Mărirea de sâni şi îngrijirea la domiciliu

În fiecare an peste 1 milion de femei aleg să-şi facă mărire de sâni (augmentare mamară).

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Procedeul de mărire a sânilor este una din operaţiile estetice cele mai cerute în ultimii ani. Bustul unei femei are un rol semnificativ în definirea identităţii acesteia şi poate cel mai mai important aspect este impactul pe care îl are asupra imaginii şi a încrederii în sine.

În consecinţă, este esenţial ca o femeie să fie mulţumită de sânii ei. Dr. Raul Chioibaş ne va dezvălui din secretele acestei operaţii.

Există bolnavi care nu sunt deplasabili. Recomandarea pentru efectuarea serviciilor de îngrijiri medicale la domiciliu se face de către medicii de specialitate din ambulatoriul de specialitate şi de către medicii de specialitate, la externarea asiguraţilor din spitale, aflaţi în relaţii contractuale cu C.J.A.S., în funcţie de patologia bolnavului şi gradul de dependenţă al acestuia.

Medicii recomandă îngrijiri medicale la domiciliu pentru asiguraţii aflaţi în faza terminală ca urmare a unor afecţiuni oncologice. Despre îngrijirea medicală la domiciliu ne va povesti dr. Dana Buftea, medic de medicină generală.

Invitat permanent la „Ora de sănătate”, dr. Dan Ţigăran, medic primar urolog, ne vorbeste astazi depre cistită.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 27.02.2016 la ora 18.30, cu reluare marți 28.02.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

22:00 Prim plan obiectiv (R)

prima parte (Reluare)

23:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara