loader
Foto

Galerie foto

Temele emisiunii "Tableta de Sănătate": anemia, balonarea și liftingul facial

Săptămâna aceasta am învățat de la "Tableta de sănătate" cum putem contracara anemia și evita balonările. De asemenea puteți afla și dumneavoastră cum putem întârzia îmbătrânirea feței.

 

Veronica Mihoc
Iren Alexoi
Tableta de sănătate

UPDATE: Ediția din 6 februarie este disponibilă online pe TVR+

"’În urma unor analize de sânge am aflat că am anemie. Abia atunci am putut să îmi explic stările mele de lipsă de concentrare, oboseală și epuizare’’, declara o pacientă pe rețelele de socializare.

Potrivit datelor Organizației Mondiale a Sănătății, un sfert din populația lumii are anemie.

"Anemia este o problemă de sănătate care nu trebuie ignorată, deoarece semnalează unele dezechilibre importante în organism. Acestea pot fi însă remediate prin alimentație.’’- dr. Iren Alexoi. Într-o scurtă demonstrație practică, dr. Iren Alexoi- medic nutriționist vă învață în emisiunea "Tableta de Sănătate" cum să aduceți aportul de fier necesar organismului printr-o alegere corectă a alimentelor pe care le mâncăm zilnic.

(w882)

Se știe că după vârsta de 30 de ani încep să apară schimbări ale trăsăturilor feței. Acestea sunt modificări fizionomice care survin ca urmare a trecerii timpului și îmbătrânirii treptate.

Ele sunt asumate de marea majoritatea femeilor ca făcând parte din ciclul natural al vieții, dar nu sunt neapărat și acceptate.

Pentru amânarea semnelor îmbătrânirii, în această ediție a emisiunii chirurgul nostru estetician, Raul Chioibaș, vă propune un lifting centrofacial. Despre noutatea acestei tehnici și efectele aplicării ei, aflați mai multe urmărind "Tableta de Sănătate".

În rubrica de interviu, invitatul nostru este dr. Cristina Molnar, medic specialist internist, într-un dialog pe înțelesul tuturor cu dr. Iren Alexoi despre cauzele și mai ales posibilitățile pe care le avem la îndemână pentru a scăpa de balonări, o problemă care afectează o treime din întreaga populație a globului.

Emisiunea "Tableta de Sănătate" se difuzează în premieră pe TVR3 joi 6.02.2014 la ora 21.30 (cu reluare vineri 7.02.2014 la ora 11.00) iar pe TVR Timișoara sâmbătă 8.02.2014 la ora 19.30 (cu reluare duminică 9.02.2014 la ora 10.30).

(w882)

 

20:30 Lumea de aproape

21:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara