loader
Foto

Temele emisiunii: Tiroida şi durerile articulare şi ale coloanei

Tiroida este o glanda în forma de fluture situată la nivelul gâtului.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Multi oameni suferă de diverse tulburări ale glandei tiroide, dar majoritatea nu ştiu acest lucru.

Tiroida este o glanda în forma de fluture situată la nivelul gâtului. Aceasta are un rol esenţial în funcţia metabolismului. Când există perturbări ale activităţii glandei tiroide, pot fi afectate multe aspecte ale sănătăţii.

Principalele simptome ale disfuncţiei glandei tiroide sunt fluctuaţiile de greutate, prezenţa depresiei şi dezechilibrul nivelurilor de energie.

Deoarece problemele nediagnosticate ale tiroidei pot creşte dramatic riscul apariţiei obezitatii, bolilor cardiovasculare, depresiei, anxietăţtii, pierderii părului, disfuncţiilor sexuale, infertilităţii, dar şi a altor probleme de sănătate, este important să mergeţi din timp la medicul endocrinolog pentru investigaţii şi tratament adecvat.

Conf.dr. Dana Stoian, medic primar endocrinolog, ne va vorbi despre problemele acestei glande şi despre cum pot fi ele depistate cu ajutorul ecografiei 4D tiroidiene.

Acupunctura este un tratament care constă în înteparea anumitor puncte situate la nivelul pielii, puncte ce se afla de-a lungul unor meridiane energetice care formeaza o reţea complexă.

Scopul tratamentului prin acupunctura este echilibrarea funcţionarii organismului. Despre tratarea durerilor articulare şi ale coloanei, cu ajutorul acupuncturii, ne va povesti dr. Ioan Ometa, specialist în acupunctură.

Dr. Dan Ţigăran, medic primar urolog, ne va vorbi de acestă dată despre hematuria macroscopică.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 16.01.2016 la ora 18.30, cu reluare marți 17.01.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

 

4:00 Descoperă vestul

7:00 Monocrom (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara