loader
Foto

Galerie foto

Temele emisiunii: Tulburările de anxietate şi alimentaţia sănătoasă şi dietele

Tulburările de anxietate sunt cele mai frecvente probleme de ordin psihic, afectând aproximativ 16% din populaţie.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Anxietatea poate lua forma mai multor tulburări, simptomul comun al acestora fiind teama, îngrijorarea, frica excesivă.

Spre deosebire de anxietatea produsă de un eveniment de viaţă stresant, o tulburare de anxietate durează minim 6 luni şi se poate agrava cu trecerea timpului, dacă persoana nu caută ajutor specializat.

Despre tulburările de anxietate vom discuta cu dr. Oana Maria Popescu, presedinte al Asociaţiei de Cercetare, Consiliere şi Psihoterapie Integrativă şi cu dr. Sasha Coicici, psiholog clinician şi psihoterapeut.

Se vorbeşte mult despre alimentaţia sănătoasă, însă continuam să nu ne alimentăm corect, iar mai apoi recurgem la tot felul de diete care, în multe cazuri, nu au rezultatele scontate.

De la Anca Alina Ionescu, consultant pentru o viaţă sănătoasă şi dr. Laura Oancea, medic medicină de familie, vom afla de ce nu au rezultate pe termen lung curele de slăbire, care sunt efectele nocive pe care le au asupra organismului curele de slăbire şi cum putem să revenim la greutatea ideală ţi să ne-o menâinem în mod sănătos.

Dr. Dan Ţigăran, medic primar urolog, ne va vorbi despre patologia testicolului.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 30.01.2016 la ora 18.30, cu reluare marți 31.01.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

16:00 Forum economic

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara