loader
Foto

Galerie foto

Tenis de masă de performanță și fotbal cu umbre de nostalgie

În vremurile bune, un meci Poli – UTA reprezenta momentul de vârf pentru vestul fotbalistic al României.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Astăzi gruparea Timişoarei îşi caută identitatea, în timp ce Aradul încearcă revenirea în eşalonul secund.

Recenta achizitie de la ACS Poli, Robert Elek (foto jos) şi antrenorul UTA-ei, Roland Nagy, vin la emisiunea „În prelungiri” cu impresii la cald, de la amicalul jucat pe stadionul „Dan Păltinişanu”. În studio va fi prezent şi fostul component al echipei naţionale, Florin Bătrânu.

Între timp, caravana ligii a doua porneşte la drum în 2015. Metalul Reşiţa primeşte în Valea Domanului pe FC Bihor, o grupare cu viitor incert în urmă cu câteva zile. Şoimii Pâncota joacă, totuşi cu Unirea Tărlungeni, echipa din judeţul Braşov găsind resursele, în cele din urmă, pentru deplasare. FC Caransebeş stă din cauza abandonului de ultimă oră al echipei din Câmpina.

În partea a doua, cea mai bogată comună din Romănie îşi etaleaza supremaţia la nivel naţional şi în tenisul de masă.

Campioana en-titre CS Dumbăviţa tinteşte al doilea titlu consecutiv, strategia fiindu-ne dezvăluită de antrenoarea Nicoleta Huszar şi jucătoarea Mădălina Pauliuc (foto sus).

Emisiunea "În prelungiri" se difuzează simultan pe TVR Timișoara și TVR3, în direct sâmbătă 21.02.2015 de la ora 17.00 şi în reluare duminică 22.02.2015 de la ora 1.45.

(w882)

13:00 Tur ghidat (R)

(Reluare)

13:30 Istorii ascunse (R)

(Reluare)
 
Povești în rame | VIDEO

Povești în rame | VIDEO

publicat: miercuri, 10 aprilie 2024

Valea Almăjului și Banatul Montan se regăsesc pe simezele Galeriei 5 din Timișoara, până în 12 aprilie, într-o expoziție-eveniment.

Silvia Răileanu a început să cultive tomate la Biled acum 8 ani într-o seră modernă. Acum a extins-o, e o seră semiînchisă hitech care aduce cele ...

Vineri, 5 aprilie, de la ora 16:00, la TVR Timișoara, am urmărit în direct o ediție "Cântecul de Acasă".

 

#tvrtimisoara