loader
Foto

Galerie foto

Teo Milea și Ionuț Cădariu la „Festivalul Artelor Timişorene”

Teo Milea (compozitor şi pianist) împreună cu flautistul Ionuţ Cădariu vor lansa, în premieră absolută, materialul intitulat „A New Beginning”.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Ediţia a II-a a “Festivalului Artelor Timişorene” este în plină desfăşurare. Unul dintre evenimentele demne de notat în calendar va avea loc mâine seară la Grădina de Vară Capitol. Teo Milea (compozitor şi pianist) împreună cu flautistul Ionuţ Cădariu vor lansa, în premieră absolută, materialul intitulat „A New Beginning”.

Protagoniştii acestui proiect şi-au propus ca evenimentul să rămână unic, în sensul că este întâia şi cea din urmă oară când îl prezintă publicului.

Teo Milea şi Ionuţ Cădariu sunt prezenţi, în direct, astă-seară, în studioul TVR Timişoara, cu promisiunea de-a povesti despre noi începuturi şi sperate oportunităţi.

În partea a doua a emisiunii vă propunem să revedeţi concertul trupei Cat Empire din cadrul Jazz Tm 2014. Se apropie, repejor, ediţia cu numărul 3 a evenimentului, iar reintroducerea în atmosfera aceea de basm cântat e tocmai potrivită.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, joi 11.06.2015 la ora 20.00, cu reluare vineri 12.06.2015 la ora 11.30.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)
 
Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

Marketingul online - Strategii de promovare | VIDEO

publicat: vineri, 29 martie 2024

Urmăriți  o ediție "Forum Economic" despre marketingul online, la TVR Timișoara.

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

 

#tvrtimisoara