loader
Foto

The Skywalkers: tinerii care vor sa te ducă într-o altă dimensiune cu muzica lor

The Skywalkers este una dintre cele mai promiţătoare trupe tinere de pop – rock din Timişoara.

 

Roxana Morun
Selfie

Trupa s-a format în vara anului 2015, cu puţin timp înainte de primul concert din cadrul Festivalului de Folk de la Gărâna. Au cântat o vreme în formula de trei, iar din 2016 cântă în formula actuală: Thea Marconi, voce şi chitară acustică , Raul Iuga la chitară electrică, Matei Marconi, la percuţie şi Raluca Mandae, la chitară bas.

Numele „The Skywalkers” este legat mai ales de visul lor de a face muzică bună, cu mesaj şi cu o energie aparte. Pentru cei patru tineri muzicieni „the sky is not the limit!”.

Recent, formaţia The Skywalkers a colaborat la o piesă alături de Amalia Gaiță, melodia „Land for mind to play”, lansată dăn 1 Iunie, având parte de un ecou pozitiv în rândul fanilor. Mesajul acesteia este de a proteja deopotrivă natura şi tânăra generaţie.

De curând, tinerii artişti au lansat un single care poartă numele de „Back in time” şi se pregătesc de lansarea primului lor album intitulat „The way I feel” .

Povestea lor o puteţi vedea sâmbătă, 13 octombrie 2018, de la ora 17.30, la TVR Timişoara la SELFIE.

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv iar ulterior mai jos.


16:00 Cântecul de acasă

- direct

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara