loader
Foto

Timișoara 2021 Capitală Culturală Europeană | VIDEO

Fie că vorbim despre concerte anulate și amânate sau evenimente culturale de orice fel, sectorul creativ are mult de suferit.

 

Timișoara 2023, Capitală Europeană a Culturii

Cum parcurge comunitatea/industria creativă locală această perioadă, cum se adaptează și care îi sunt așteptările, aflăm de la Ovidiu Andriș, managerul de proiect de la Tribul Artistic.

Ovidiu Andriș a scris, promovat, implementat proiecte culturale valoroase, între care Festivalul de muzică clasică Eufonia și Romanian Chamber Orchestra, în scopul de a contribui la dezvoltarea unei dimensiuni culturale și educative a regiunii Banat, folosind resursele artistice dobândite din experiențele internaționale ale echipei organizatorice.

Vă prezentăm și un moment din Concertul Romanian Chamber Orchestra, susținut anul trecut la Sala Radio din București. Unicitatea acestui proiect este redată de structura ansamblului ce unește 21 de muzicieni români care fac performanță atât în țară, cât și în unele dintre cele mai importante orchestre ale lumii.

#stămacasă #WeFight

15:00 Regatul Sălbatic

15:30 Minorităţi în limba maghiară

 
Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

 

#tvrtimisoara