loader
Foto

Galerie foto

Timișoara Saracens la TVR Timişoara şi TVR HD, în direct din Siberia

Returul playoff-ului din Challenge Cup la rugby dintre Enisei Krasnoyarsk şi Timişoara Saracens s-a disputat pe stadionul Avangard, din cel de al treilea oraş al Siberiei şi s-a transmis, sâmbătă, 20 aprilie. Puteţi urmări aici înregistrarea.

 

Florin Mihoc
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Timişorenii au ajuns în îndepărtata Rusie la capătul unei aventuri de 17 ore şi au aterizat într-o Siberie rece, cu ninsoare viscolită (noaptea au fost -10 grade) şi pe un vânt năpraznic.

Transmisia live este aici:

Dincolo de primirea glacială a gazdelor, campionii României pornesc returul la adăpostul unui avantaj fragil, 20-18, câştigat într-una dintre răsturnările de scor devenite epice în istoria rugbyului european.

Ruşii s-au mai duelat o singură dată cu o echipă din România, CSM Baia Mare, de care au dispus în dublă manşă în aceeaşi fază a competiţiei.

Partida ce va fi comentată în direct de Florin Mihoc va începe sâmbătă, 20 aprilie, de la 15.00 ora locală (11.00 în România) şi va putea fi urmarită atât online, pe tvrplus şi canalul de youtube al TVR Timişoara, cât şi pe micile ecrane la TVR Timişoara şi TVR HD.

(w882)

 

23:30 Regatul Sălbatic

0:00 Telejurnal Regional TVR TM (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara