loader
Foto

Galerie foto

Timişoara alături de Andrei Găluţ

Fondurile adunate din vânzarea biletelor la conferința lui Dan Puric, precum şi donaţiile, se vor îndrepta spre familia arădeanului Andrei Găluţ.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

„Să fii român!” Astfel se intitulează conferinţa pe care Dan Puric o va susţine sâmbăta asta, la Timişoara.

Fondurile adunate din vânzarea biletelor, precum şi donaţiile, se vor îndrepta spre familia arădeanului Andrei Găluţ. Solistul este unicul supravieţuitor al trupei Goodbye to Gravity. Toţi ceilalţi, împreună cu zeci de fani ai lor, au pierit în urma incendiului din Colectiv.

Asociaţia Pro Philarmonia, în frunte cu preşedintele acesteia, doamna Maria Grapini, au ales ca acest eveniment să fie unul dintre gesturile de solidaritate ale unei Timişoare care ştie să fie unită în faţa tragediilor.

În direct, astă-seară, sunt prezenţi doi dintre fondatorii asociatiei organizatoare: Lorena Vlad şi Ioan Coriolan Gârboni. Alături le este cumnata lui Andrei, Nicoleta Belean, iar prin telefon îl avem pe Dan Puric.

Timişoara a rămas pe lista scurtă în cursa pentru titlul de Capitală Culturală Europeană 2021, iar această veste ne bucură şi ne responsabilizează, deopotrivă.

Alături de Baia Mare, Cluj şi Bucureşti, oraşul de pe Bega a demonstrat, defel pentru întâia oară, că are resurse umane valoroase care, odată conexate, au forţa de-a deschide noi căi.

Discutăm acest subiect, în direct, dimpreună cu Simona Neumann, director executiv al Asociaţiei Timişoara Capitală Culturală Europeană.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, marți 15.12.2015 la ora 20.00, cu reluare miercuri 16.12.2015 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

13:00 Drumuri aproape (R)

(Reluare)

13:30 Tableta de sănătate (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara