loader
Foto

Timişoara cea culturală

Cea de-a treia ediţie a Festivalului Artelor Timişorene are loc în perioada 6-12 iunie.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

În organizarea Primăriei şi a Casei de Cultură a Municipiului, evenimentul îşi propune promovarea artiştilor locali şi facilitarea accesului publicului timişorean la manifestări culturale dintre cele mai diverse.

Muzică, dans, teatru, film, literatură, artă plastică, design. Sunt paliere ale artei care se vor regăsi, pe parcursul săptămânii care urmează, în centrul istoric al oraşului şi în alte spaţii.

Programul complet îl puteţi consulta pe pagina de facebook a festivalului iar amănunte aflăm, în direct, dinspre Adrian Frenţescu, referent cultural al Casei de Cultură.

Ansamblul Profesionist Banatul vă dă întâlnire cu premiera anului 2016 în data de 14 iunie. Scena Sălii Capitol a Filarmonicii Banatul va găzdui invitaţi de renume (solişti şi instrumentişti) din Bihor, Oltenia, Moldova, Sibiu, Banat.

Detalii despre acest aşteptat eveniment aflăm de la managerul Centrului Judeţean de Cultură şi Artă, Liliana Laichici.

În urma discuţiilor purtate cu operatorii culturali şi cu reprezentanţi ai societăţii civile, Asociaţia Timişoara - Capitală Culturală Europeană transmite că s-a finalizat programul propus (pentru anul 2021) în vederea candidaturii.

Ce anume conţine acesta urmează să aflăm astă-seară de la Simona Neumann, director executiv ATCCE.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, joi 2.06.2016 la ora 20.00, cu reluare vineri 3.06.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

 

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)
 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara