loader
Foto

Galerie foto

Timişoara găzduiește Congresul Internaţional de Muzicologie

Între 29 şi 30 octombrie 2016, la Timişoara se va desfăşura cea de-a treia ediţie a Congresului Internaţional de Muzicologie organizat de Societatea Internaţională de Studii Muzicale.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Congresul reuneşte specialişti în domeniul muzical din Republica Moldova, Germania, Ucraina, Serbia şi din mai multe oraşe din România.

Lucrările congresului au în vedere muzica tradiţională, muzica veche şi muzica românescă postbelică, dar vor fi prezentate şi studii recente în domeniul muzicologiei, precum şi lucrări tribut dedicate unor personalităţi muzicale.

Cu amănunte vine la „Ora regiunii” conf.univ.dr. Veronica Demenescu, preşedinte al Societăţii Internaţionale de Studii Muzicale, organizator al evenimentului.(w500)

Pentru mezzosoprana Aura Twarowska ultimele luni au fost pline de evenimente atât în Austria, la Viena cât şi în România.

Festivalul Lugoj Clasic, Gala Life Goes On sau concertul din Pestera de la Româneşti sunt doar câteva dintre acestea.

Aura Twarowska ne va povesti și despre proiectele ei de viitor legate de România.

Cei de la A.L.L. Friends Band s-au calificat în finala concursului Global Battle of the Bands.

Luca Dragu şi Bogdan Potra ne vor spune cate ceva despre acestă reuşită a tinerei trupe, dar şi despre viitorul lor album.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, miercuri 26.10.2016 la ora 20.00, cu reluare joi 27.10.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

21:30 Minorităţi în limba italiană (R)

(Reluare)

22:00 Forum economic (R)

(Reluare)
 
Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

Lalele, lalele... la Timișoara | VIDEO

publicat: joi, 28 martie 2024

Recunoscută cândva drept orașul rozelor, Timișoara devine în această perioadă orașul lalelelor. Reporter: Dalida Groza

Forum Economic: Donații și implicare privată în comunitate | VIDEO

Discutăm despre donații și despre implicarea privată în viața comunității, acolo unde intervenția statului nu este posibilă sau este insuficientă.

Castrul roman Micia: arheologia clasică e însoțită de cea experimentală | VIDEO

Urmărim la "Istorii Ascunse" o ediție despre  cercetarea castrului roman Micia, descoperit la mijlocul anilor 1800. Realizator: Cristina ...

 

#tvrtimisoara