loader
Foto

Galerie foto

Timişoara şi-ai săi oameni excepţionali

Mircea Mihăieş – „Scriitorul Anului 2016” în România. Veste care a fost şi n-a fost una surpriză.

 

Tania Stavilă Ţunaş
Ora regiunii

Cel mai recent volum al scriitorului timişorean, „Ulysess, 732. Romanul romanului” are toate ingredientele necesare pentru a-şi fi catapultat autorul pe treapta cea mai de sus a podiumului.(w235)

„Gala Scriitorii Anului” a avut loc la Iaşi şi este unul dintre proiectele recente ale Uniunii Scriitorilor din România.

Impresii despre eveniment şi exprimări din categoria „sunt alţii care meritau mai de-adevăratelea acest premiu”... în direct, dinspre Mircea Mihăieş însuşi.

Fundaţia „Pentru Voi” aniversează 20 de ani de când oferă persoanelor cu dizabilităţi intelectuale o viaţă decentă. În prezent, peste 200 de beneficiari şi familiile lor au şansa la un trai civilizat şi la privirea-ndreptată spre luminiţa de la capătul tunelului.

Într-o lume care este, încă, suficient de lipsită de educaţie şi empatie încât să considere că aceia care sunt „altfel”...nu sunt de-ai lor.

Laila Onu, director general al Fundaţiei „Pentru Voi”, ne este alături în această seară pentru a depăna firul unui vis: acela, adică, de-a face fericiţi oameni care, altminteri, s-ar fi scufundat în beznă.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, marți 8.11.2016 la ora 20.00, cu reluare miercuri 9.11.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

14:30 Cult@art

15:30 Minorităţi

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Spectacol canin la școală | VIDEO

Spectacol canin la școală | VIDEO

publicat: vineri, 26 aprilie 2024

Săptămana verde inseamnă activități ieșite din tipar in școlile din România, iar într-un colegiu din Arad, copiii au avut parte de o experiență ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

 

#tvrtimisoara