loader
Foto

Timotion: Alergarea pentru o cauză

Peste 1200 de oameni au alergat prin Timişoara pentru o cauză nobilă în cadrul evenimentului Timotion.

 

Telejurnal Regional TVR Timișoara
„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Timotion este atât un eveniment sportiv pentru timișoreni cât și o platformă pentru sprijinirea unor proiecte care oferă soluții la nevoi sociale.

Organizatorii au selectat câteva proiecte care pot beneficia de susținerea participanților la cursele de alergare. Astfel, fiecare persoană înscrisă a ales un proiect unde a donat taxa de participare.

Primul start s-a dat puţin după ora 9 dimineaţa. Primarul Timişoarei, Nicolae Robu a alergat alături de participanţi după o scurtă încălzire.

Peste 600 de oameni au venit să alerge primii 6 km. Participanţii la această cursă au fost alergători amatori sau practicanţi de alt sport, care au vrut să îmbine plăcerea unei alergări cu posibilitatea de a strânge fonduri pentru a susţine un proiect din cadrul evenimentului.

Banii strânşi vor merge către organizaţii care sprijină drepturile persoanelor cu dizabilități, copiii care participa la Olimpiada Națională Down, organizaţii care vor să redea timişorenilor câteva spaţii din oraş sub formă de artă mai mult sau mai puţin convenţională dar şi pentru alte cauze umanitare.

Reporter: Ramona Cărpenișan. Imaginea: Dan Radivoi.

Ştirile TVR Timişoara se difuzează zilnic de la orele 18,20 și 21,30 (de la ora 21,30 sunt transmise şi în limbaj mimico- gestual).

3:00 Descoperă vestul

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara