loader
Foto

Galerie foto

Tineri pasionați și talentați

Ce fac trei copii isteţi care iubesc cărţile? Înființează un club de citit.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

Pe scurt asta e povestea „clubului de citit” care s-a născut la Giroc. „Clubul de citit” a fost înfiinţat de Sara şi Raul Degan şi Maia Medinschi-Niculescu. Toţi trei sunt elevii Liceului Teoretic "David Voniga" din Giroc.

Ulterior, în club li s-au alăturat şi alţi copii, din Timişoara (Alex Simion şi Paul Florea Nicola), dar şi de peste ocean, din Canada.

Clubul de citit are şi un blog: www.carteacupoveste.blogspot.ro, pe care cei mici pun recomandări ale cărţilor pe care le citesc, precum şi o pagina de facebook, Clubul de citit.

Cu Andreea Medinschi, coordonatorul acestui club, dar şi cei cinci membri ai săi vom povesti despre lectură şi despre alte pasiuni.

Mihai Marghitaş este student la in anul II al Facultăţii de Mecanică (specialitatea de inginerie aplicată) din cadrul Universităţii Politehnica din Timişoara.

Este un tănar pasionat de artă, fotografie, de film şi mai ales de tot ceea ce inseamnă tehnică. Dovadă stau premiile obţinute până acum la diverse concursuri din aceste domenii.

Despre pasiunile sale şi felul în care găseşte timp pentru fiecare dintre ele vom discuta atât cu el, cât şi cu mama sa, doamna Nicoleta Marghitaş.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 11.01.2016 la ora 20.00, cu reluare marți 12.01.2016 la ora 11.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara .

(w882)

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)

17:30 Arhiva TVR Timișoara

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara