loader
Foto

Galerie foto

Toamnă frumoasă cu teatru și vin

Teatrul pentru Copii si Tineret Merlin le pregateşte micuților spectatori o noua surpriză: ”Festivalul de o zi”.

 

Roxana Morun
Ora regiunii

După recent încheiatul Festival International de Animaţie “Sub bagheta lui Merlin”, desfăşurat între 22 şi 29 octombrie, teatrul ţine din nou porţile deschise pentru o zi. Întreagă.

Vineri  17 noiembrie 2017, de la ora 9.00 până la ora 18.00, trei trupe din ţară şi una din strainatate (Ungaria), vin să îi încălzesca cu poveşti pe copii.

Despre acest inedit festival ne vor povesti Maria Gornic, actriţă şi Daniela Creţu, secretar literar al Teatrului pentru Copii şi Tineret Merlin Timişoara.

ROVINHUD Wine Show promovează vinurile de calitate, creând un spațiu unde se poate învăța despre vinuri direct de la creatorii lor şi de la specialişti recunoscuţi şi apreciaţi din ţară și străinătate.

31 de expozanţi şi nouă master class-uri vă vor ajuta să descoperiţi vinuri şi crame de excepție, să aflaţi lucruri noi din această lume minunată a vinului şi să vă simţiţi bine împreună.

Organizatorii îşi doresc ca expozanții, vizitatorii şi specialiștii să plece acasă văzând un pic altfel vinul şi viaţa, lăsând în urmã o parte din prejudecăţi şi schimbându-şi atitudinea față de persoanele cu dizabilităţi.

Toţi cei implicaţi voluntar în eveniment - de la ”cărătorii” de răcitoare de vin până la invitaţii care susţin master class-urile – împărtăşesc acest scop comun şi o fac, cu atenţie şi rigoare, în beneficiul persoanelor cu dizabilităţi de la Asociaţia Ceva de Spus.

Din partea asociației vor fi prezenţi în emisiune Szövérdfi-Szép Zoltán, Simona Simultea şi Elisabeta Moldovan.

Ediția din 2017 ne va confirma, pentru a patra oară, profesionalismul tinerilor cu dizabilități implicați în organizare – sperăm ca lecția lor de omenie și voință să ne inspire în continuare.

Emisiunea "Ora Regiunii" se difuzează în direct pe TVR Timişoara, luni 13.11.2017 la ora 20.00, cu reluare marţi 14.11.2017 la ora 12.30. Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepţionat şi pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ la http://www.tvrplus.ro/live-tvr-timisoara

(w882)

2:30 Drumuri aproape (R)

(Reluare)

3:00 Telejurnal Regional TVR TM – mimico gestual (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara