loader
Foto

Topul primăverii 2018

Vă invităm la festivalul- concurs  ‘’TOPUL PRIMAVERII’’ – TIMIŞOARA, 2018.

 

Felicia Stoian
Cântecul de acasă

TVR Timişoara transmite în direct din Sala Capitol a Filarmonicii BANATUL din Timişoara, cel mai important Top al tinerilor interpreţi de folclor din ţară, organizat de către Centrul de Cultură şi Artă Timiş prin Ansamblul Profesionist BANATUL.

Orchestra profesionistă dirijată de Sebastian Roşca va acompania cei 16 tineri solişti care au trecut de preselecţie, precum şi invitaţii în recital: Iulia Mihai – loc 1, ediţia 2017, Adrian Stanca, Constantin Enceanu şi Andreea Voica.

Momentele muzical – coregrafice vor fi susţinute de formaţia de dansuri “Juniorii Banatului” şi formaţia de tineret “Ansamblul Banatul”.

Emisiunea  se difuzează pe TVR Timișoara marți  24.04.2018, de la ora 18.30 (cu reluare miercuri 25.04.2018 de la orele 13.30).

Vă reamintim că postul TVR Timișoara poate fi recepționat și pe canalul 85 UPC digital.

De asemenea, la orele de difuzare, emisiunea poate fi vizionată în live streaming pe TVR+ pe pagina canalului respectiv.


14:30 Cap de afiș

15:30 Minorităţi în limba maghiară

 
Ioan Fernbach, invitat la

Ioan Fernbach, invitat la "Spirit și credință"

publicat: duminică, 28 aprilie 2024

Despre maestrul Ioan Fernbach și despre multe altele vom vorbi în ediția specială a emisiunii "Spirit și credință" din 1 mai, de la ora 16:45, la ...

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

Misterul de la Cioclovina | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Comoara de la Cioclovina a fost descoperită de arheologi cu ajutorul speologilor. Urmăriți o ediție "Istorii ascunse", realizată de Cristina Baican.

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

Casa Vulcanilor de la Densuș | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Descoperă Casa Vulcanilor, printre cele mai faine proiecte din Geoparcul Dinozaurilor, o bucurie pentru mici și mari în egală măsură.

 

#tvrtimisoara