loader
Foto

TVR 3 şi TVR Timișoara transmit Internaţionalele României la Badminton

170 de sportivi din 35 de ţări vin la Timişoara pentru Internaţionalele României la Badminton - Romanian International 2015. Meciurile vor fi transmise la TVR 3, TVR Timişoara şi pe TVR+, în perioada 13-15 martie, de la ora 17:00.

 

„În prelungiri”, anul 25! Cu Florin Mihoc, la TVR 3 şi TVR Timişoara

Transmisiunile sunt disponibile online pe TVR+

În total, se aliniază la start 17 sportivi români. Printre reprezentanţii ţării noastre se numără componenţii lotului de juniori, care vor participa, în perioada 26 martie – 4 aprilie, la Campionatul European de Juniori de la Lubin, Polonia.

Patru dintre cei 17 sportivi români înscrişi în competiţie sunt timişoreni (surorile Andra şi Sonia Olariu, Andreas Thiel şi Mircea Vasiu).

Campionii la simplu ai Angliei - Sam Parsons şi Nicola Cerfontyne-, câştigătorii din 2014 la dublu băieţi şi fete - Zvonimir Djurkinjak şi Zvonimir Hoelbling (Croaţia) -, finalista din 2014 la simplu fete Laura Sarosi (Ungaria) şi finalistul din 2012 Richard Domke (Germania) intră în concurs.

Alături de ei evoluează multiplii campioni naţionali ai României Robert Ciobotaru şi Daniel Cojocaru, campioana naţională Andra Olariu şi Collins Valentine Filimon (numărul 18 în clasamentul mondial de juniori) și, nu în ultimul rând, Sonia Olariu, care se pregătește pentru campania de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio 2016.

Internaţionalele de Badminton ale României se desfăşoară în Sala „Constantin Jude” după următorul program: calificările debutează joi (12 martie), meciurile de pe tabloul principal se joacă vineri (13 martie), sferturile şi semifinalele, sâmbătă (14 martie), iar finalele, duminică (15 martie).

Competiţia din Circuitul European organizată la Timişoara de Federaţia Română de Badminton face parte din calendarul BWF şi punctează în clasamentul mondial.

Meciurile vor putea fi urmărite pe portalul TVR+.

3:00 Descoperă vestul

7:00 Piper pe limbă (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara