loader
Foto

Galerie foto

TVR Timișoara este partener "Alerg pentru spitalul copiilor"

Sâmbată 4 iulie a avut loc la Timişoara prima ediţie a evenimentului “Alerg pentru spitalul copiilor” şi cea de-a patra din ţară.

 

Telejurnal Regional TVR Timișoara

Evenimentul caritabil are loc în prima sâmbătă din fiecare lună. Ceea ce a început ca un eveniment singular în București, s-a transformat într-un eveniment organizat la nivel naţional.

Românii au alergat simultan în 12 oraşe şi au donat pentru spitalul copiilor 11806.5 lei. În Timişoara s-au strâns 2.503 lei de la 100 de participanţi.

Organizatorii şi-au propus să construiască primul spital de oncologie şi hematologie pediatrică din România. Spitalul va avea 50 de paturi, 2 săli de operaţie complet echipate, secţie de radioterapie şi secţie de transplant medular şi va fi deţinut şi operat de către o fundaţie.(w500)

Iniţiatorii proiectului îşi doresc să construiască acest spital exclusiv din fonduri private, din donații şi sponsorizări oferite de persoane fizice și juridice private, române sau străine.

Participarea la eveniment implică o donaţie de minim un leu. Dacă fiecare român ar dona 1 leu o dată la 9 luni, acest spital ar fi ridicat în trei ani.

Următorul eveniment va avea loc în data de 1 august, de la ora 9.00, în Parcul Rozelor.

(w882)

9:00 Cult@art (R)

(Reluare)

10:00 Minorități (R)

(Reluare)
 
Pregătirea pentru

Pregătirea pentru "corpul de vară" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

Mai e puțin până la debutul sezonului estival, iar sălile de fitness au început să se umple de persoane dornice să arate cât mai bine în ținuta ...

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

TVR, premiată la PRIX CIRCOM 2024

publicat: miercuri, 17 aprilie 2024

Premiul Young Onscreen Talent, oferit de TVR în memoria Vandei Condurache, i-a fost acordat unui jurnalist BBC. Péter Keresztes, videojurnalist ...

De-a lungul călătoriilor pe Drumuri aproape, multe au fost destinațiile pe care le-am găsit eu, și mai multe au fost cele care m-au găsit ele pe ...

 

#tvrtimisoara