loader
Foto

Galerie foto

TVR Timișoara este partener "Alerg pentru spitalul copiilor"

Sâmbată 4 iulie a avut loc la Timişoara prima ediţie a evenimentului “Alerg pentru spitalul copiilor” şi cea de-a patra din ţară.

 

Telejurnal Regional TVR Timișoara

Evenimentul caritabil are loc în prima sâmbătă din fiecare lună. Ceea ce a început ca un eveniment singular în București, s-a transformat într-un eveniment organizat la nivel naţional.

Românii au alergat simultan în 12 oraşe şi au donat pentru spitalul copiilor 11806.5 lei. În Timişoara s-au strâns 2.503 lei de la 100 de participanţi.

Organizatorii şi-au propus să construiască primul spital de oncologie şi hematologie pediatrică din România. Spitalul va avea 50 de paturi, 2 săli de operaţie complet echipate, secţie de radioterapie şi secţie de transplant medular şi va fi deţinut şi operat de către o fundaţie.(w500)

Iniţiatorii proiectului îşi doresc să construiască acest spital exclusiv din fonduri private, din donații şi sponsorizări oferite de persoane fizice și juridice private, române sau străine.

Participarea la eveniment implică o donaţie de minim un leu. Dacă fiecare român ar dona 1 leu o dată la 9 luni, acest spital ar fi ridicat în trei ani.

Următorul eveniment va avea loc în data de 1 august, de la ora 9.00, în Parcul Rozelor.

(w882)

12:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

13:30 Selfie (R)

(Reluare)
 
Reducerea risipei alimentare | VIDEO

Reducerea risipei alimentare | VIDEO

publicat: marţi, 19 martie 2024

A fost promulgată legea privind reducerea risipei alimentare. Magazinele și supermarketurile vor fi obligate să vândă la preț redus alimentele ...

Duminica - 17 marie, ora de la ora 16:00 și 22:00, pe TVR Timișoara, a fost difuzată o ediție specială "Cântec și Poveste".

Felicia Stoian v-a invitat  la o nouă ediție live "Cântecul  de acasă" vineri, 15 martie, de la ora 16:00.

 

#tvrtimisoara